Jump to content
Cover for Makt - erotiska noveller
Isbn: 978-87-2681-712-6
Publisher: Cupido
Category:
Romance Erotic
Accessible since: March 2023

E-book

Makt - erotiska noveller

Min tro på omedelbar kärlek uppstod på en buss över en fjällövergång i ett främmande land. De kulturella skillnaderna mellan oss skapade ofta mindre konflikter, och mitt bristande språk och hennes våldsamma temperament gav extra näring åt elden. Men vår älskog tog ingen skada av våra sammanstötningar, den blev snarare mer intensiv efter varje liten konfrontation. Hon erkände att hon njöt av känslan att bli tagen – hårt och en aning mot sin vilja. Detta berättade hon för mig i små stycken över tid, som om hon avslöjade svaret på en gåta bit för bit ...

Var det här min kvinna? Var det här kvinnan jag inte kunde leva utan, flickan jag hade mött på en buss och gått vilse i på bara ett par timmar?

Läs även Stå till examen.Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprängfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skammande. Alla är välkomna i Cupidos universa, och alla finns representerade. det är läsarna själva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat få dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat än ordinärt när Cupidos läsare behandlar ämnet och levererar historier fulla av glädje, lekfullhet och njutning.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone