Jump to content
Cover for Brukshundsmorden
Isbn: 978-91-8931-864-9
Publisher: Southside stories
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: January 2023
Narrator: Fredde Granberg
Length: 11 hours 14 minutes

Audiobook

Brukshundsmorden

Kriminalkommissarie Edvard Nordenmark, fast i ett tidigt sjuttiotalsmode och för tillfället ovän med sitt icke fungerande duschmunstycke, står vid en dumpad lastbil på en skogsväg utanför Norrköping. Fordonet har använts för att smuggla hundar. Ett rutinuppdrag som snart övergår till en mordutredning. I en av de små burarna ligger ett avslitet, avskuret eller avbitet människoöra. Spåren leder honom vidare till kennelägaren Rebecka Voland …

Samtidigt närvarar den tjuvaktiga författarinnan Amina Almroth, Edvards flickvän och god vän med sitt duschmunstycke, vid begravningen av miljardären Philip Voland i sin hemstad i Bergslagen. Men när polisen börjar misstänka att hans död inte hade en naturlig orsak inser både Amina och Edvard att släkten Volands inblandning i båda händelserna måste vara mer än ett sammanträffande.

Erik Thulin har skrivit ett femtontal böcker, bland annat succéserien "Jordbunden". "Brukshundsmorden" är en tempofylld polisthriller och den fristående uppföljaren till "Den tjuvaktiga författarinnan".

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone