Jump to content
Cover for Rorschach-protokollen
Isbn: 978-87-2840-526-0
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: November 2022
Narrator: Peder Falk
Length: 8 hours 43 minutes

Audiobook

Rorschach-protokollen

Det ryska vapenskramlet vid den ukrainska gränsen når ända till Rosenbad. Kommer kriget till slut att nå även Sverige? Regeringen behöver bättre information om de ryska avsikterna. Säpo får i uppdrag att ta fram en plan och ärendet landar på agenten David Karléns bord.

David har sina egna idéer om hur denna inhämtning av information ska gå till. Han vill placera en spion mitt i Kreml, den ryska maktens beslutskorridorer. Han vill gå hela vägen och hämnas allt ont som ryssarna åsamkat honom och hans vänner genom åren. Denna gång är det personligt - och han satsar allt.

Ryssland är världsmästare i kontraspionage och planen måste därför verkställas felfritt och med stor list. Lögnen måste vara trovärdig och riskerna är skyhöga. Det är ett uppdrag för David Karlén, med andra ord.

'Rorschach-protokollen' är en fartfylld spionthriller som utspelar sig i maktens korridorer.Succéförfattaren Karl Eidem skriver bästsäljande, fartfyllda, politiska thrillers med övertygande skildringar av de internationella underrättelsetjänsternas interna mekanismer. Bland hans verk finns de hyllade romanerna om säpoutredarna David Karlén och hans kollega Hans Edelman.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone