Jump to content
Cover for En svängom runt midsommarstången - romantisk erotik
Isbn: 978-87-2836-932-6
Publisher: LUST
Category:
Romance Feelgood Erotic
Accessible since: May 2022

E-book

En svängom runt midsommarstången - romantisk erotik

Andrea sneglade på männen runt poolen och fick syn på en stilig hunk med mörkt hår vid ett av caféborden. När deras blickar möttes log han och hon vände hastigt bort ansiktet. Hon hade sett framemot midsommarfirandet hela veckan och hade bestämt sig för att hon skulle hitta någon att ligga med. Men nu kom hennes blyghet i vägen. Skulle hon kunna komma över sin blyghet och hitta någon att njuta av midsommarnatten med?

Maria Aguero vill med sina noveller väcka liv i de erotiska fantasier och innersta hemligheter som döljer sig i varje läsares sinne. Ge dem lite extra krydda och en stunds verklighetsflykt i en grå vardag. Följ med på lustfyllda möten, mellan en eller flera partners, på en resa med ångande passion och där hemliga drömmar blir uppfyllda.

Vicktoria Gilles är en pseudonym för en svensk kvinnlig författare. Hon vill bjuda läsaren på en verklighetsflykt med sina passionerade noveller och hon finner inspiration till berättelserna i varje liten aspekt av vardagen. Hon skriver lättsamt och slänger gärna in både tuffa val och humoristiska situationer.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone