Jump to content
Cover for De fyra rättvisa männen
Isbn: 978-87-2832-274-1
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Crime & Mystery Historic facsimile
Accessible since: April 2022

E-book

De fyra rättvisa männen

Ett hotfullt brev, signerat Fyra Rättvisa Män, landar på utrikesminister Philip Ramons bord. Ministern har inga planer på att låta ett skriftligt hot stoppa honom. Hans hjärtefråga, en ny lag om utlämnandet av främlingar, är på god väg att bli verklighet. Men det dröjer inte länge förrän obehagliga saker börjar hända. En mystisk apparat dyker upp i rökrummet och en plötslig blixt, misstänkt lik ljuset från en explosion, lämnar polisen handfallen. Vad är det egentligen som pågår? De fyra rättvisa männen verkar inte sky några medel i sin jakt på vedergällning. Inte ens om det så ska kosta någon livet ...

De fyra rättvisa männen är Edgar Wallaces debutroman och den första delen i en deckarserie med samma namn. Boken har blivit både stumfilm, film och tv-serie i Storbritannien.

Edgar Wallace (1875-1932) var en brittisk deckarförfattare och är ansedd som en av de mest inflytelserika personerna inom deckargenren. Han skrev totalt 175 kriminalromaner och deltog även i skapandet av manuset till filmen King Kong (1933).

EPUB3: Reflowable


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone