Jump to content
Cover for Hemligt kontrakt - erotisk novell
Isbn: 978-87-2818-543-8
Publisher: LUST
Category:
Short stories Romance Feelgood Erotic
Accessible since: April 2022

E-book

Hemligt kontrakt - erotisk novell

April hade blivit av med sitt jobb och hem på samma gång. Hon visste inte vad hon skulle ta sig till men så kom en av hennes vänner med ett förslag. Han delade en lägenhet med tre soldatkollegor, kanske kunde hon tänka sig att bo hos dem tills hon kom på fötter igen? Som soldater var de borta långa perioder och det var därför svårt för dem att sköta lägenheten. Men var det verkligen den enda anledningen till att de ville ha April där?

Maria Aguero vill med sina noveller väcka liv i de erotiska fantasier och innersta hemligheter som döljer sig i varje läsares sinne. Ge dem lite extra krydda och en stunds verklighetsflykt i en grå vardag. Följ med på lustfyllda möten, mellan en eller flera partners, på en resa med ångande passion och där hemliga drömmar blir uppfyllda.

April flyttar in hos sina fyra soldatvänner, datornörden Tobias, adrenalinjunkien Diego, den litteraturintresserade Benedict och den tillbakadragna Bastian. Tillsammans utforskar dem ett intimt förhållande mellan fem personer ...


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone