Jump to content
Cover for En annan människa i en annan värld
Isbn: 978-91-8949-279-0
Publisher: Bookea
Category:
Memoirs & Biography
Accessible since: December 2021

E-book

En annan människa i en annan värld

Är det värt att lämna sitt hemland, leva i permanent underläge i ett annat land med en annan kultur, för att få en högre levnadsstandard? Är det värt att rycka upp sina rötter och lämna allt man känner till, för en chans till ett bättre liv?


Abbas Jahanfar levde i Iran tills han var i 30-års åldern. Det var en tuff uppväxt, omgiven av fattigdom och utan rinnande vatten. Med en stark vilja, hårt arbete och kvällsstudier lyckades Abbas ta sig till en bättre tillvaro. Han nådde högre studier i Teheran och blev en del av medelklassen. Då ledde livet honom till Sverige.


Kampen för ett bra liv började om. Än en gång fick Abbas kämpa, denna gång för anpassning och integrering. Exilen förändrade honom.


I En annan människa i en annan värld får vi läsa om Abbas Jahanfars resa. Genom att berätta sin historia undersöker han även hur han blev den han är idag och vad det var som ledde honom hit. Var det slumpen eller ödet? Det är en inspirerande och fascinerande berättelse om kultur, tillfälligheter och livets nyckfullhet.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone