Jump to content
Cover for La Etoilé – erotiska noveller
Isbn: 978-87-2681-690-7
Publisher: Cupido
Category:
Short stories Romance Erotic
Accessible since: December 2021

E-book

La Etoilé – erotiska noveller

"Jag fortsätter att smeka henne och låta händerna glida över höfterna, magen och upp till hennes bröst. Fångar ett bröst i handen och söker över behån för att hitta en bröstvårta."
Vi träffade varandra för en timme sedan på Etoilè. Hon hade antagligen precis slutat jobba och behövde en drink efter en hektisk dag. Vi började prata av en slump, hon hade märkt min blick på henne där hon satt vid bordet bredvid mitt, men hon tycktes gilla uppmärksamheten. Vår konversation flöt på och snart bestämde vi oss för att fortsätta vår kväll någon annanstans ...

Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprängfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skammande. Alla är välkomna i Cupidos universa, och alla finns representerade. det är läsarna själva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat få dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat än ordinärt när Cupidos läsare behandlar ämnet och levererar historier fulla av glädje, lekfullhet och njutning.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone