Jump to content
Cover for Juni – erotiska noveller
Isbn: 978-87-2681-600-6
Publisher: Cupido
Category:
Short stories Romance Erotic
Accessible since: December 2021

E-book

Juni – erotiska noveller

"Hon lutade sig mot hans bröst och snusade in lukten av man, hon kysste honom på axlarna, täckte bröstkorgen med små kyssar. Sedan rörde hon sig nedåt, hela tiden fortsatte hon med sina små kyssar."
I tre veckor hade Juni kommit till hotellet och suttit i lobbyn och läst. Hon sa att det var så härligt och fridfullt att sitta där och läsa men egentligen väntade hon bara på rätt tillfälle, eller kanske rätt person ... En vanlig tisdag kom han och checkade in, en stilig man i trettioårsåldern. Det var han som skulle hjälpa Juni att bli av med oskulden ...


Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprängfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skammande. Alla är välkomna i Cupidos universa, och alla finns representerade. det är läsarna själva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat få dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat än ordinärt när Cupidos läsare behandlar ämnet och levererar historier fulla av glädje, lekfullhet och njutning.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone