Jump to content
Cover for Damernas afton - erotiska noveller
Isbn: 978-87-2655-697-1
Publisher: Cupido
Category:
Short stories Romance Erotic
Accessible since: November 2021
Narrator: Malin Wahlstedt
Length: 41 minutes

Audiobook

Damernas afton - erotiska noveller

De hala dropparna smakar salt och erotiska kryddor, och jag tar hela huvudet i munnen och leker med tungan över strängen. Sen drar jag ner dina byxor till golvet medan jag låter din lem sjunka djupt in i min mun.

Under midnattstimmarna har vi pratat om varandras fantasier, delat tankar över telefon, sms och mejl. Min vildaste fantasi är att ha sex med dig och en annan man, din är att ha sex med två kvinnor samtidigt. Nu vill jag ge dig din fantasi, för jag tycker om dig så mycket och jag vill att du ska uppleva det ouppnåeliga med mig. Jag har till och med träffat en kvinna som jag väldigt gärna vill dela med dig ...


Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprängfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skammande. Alla är välkomna i Cupidos universa, och alla finns representerade. det är läsarna själva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat få dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat än ordinärt när Cupidos läsare behandlar ämnet och levererar historier fulla av glädje, lekfullhet och njutning.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone