Jump to content
Cover for En frisk bris – erotisk novell
Isbn: 978-87-2681-786-7
Publisher: Cupido
Category:
Short stories Romance Erotic
Accessible since: November 2021
Narrator: Betty Lilja
Length: 40 minutes

Audiobook

En frisk bris – erotisk novell

"Jag öppnade famlande hans skjortknappar medan jag smakade på hans mun igen, och hans varma, utsökta svettiga kropp kunde äntligen smekas av mina längtande händer."

Det var typiskt mig att åka till Mallorca den varmaste månaden på året, men vädret hade helt föregått mig när jag bokade resan. Svetten rann oavsett hur stilla jag låg, vad jag drack eller hur lite kläder jag hade på mig. Jag bestämde mig för att ta en paus från att sola och shoppa och istället ta en sangría på en hotellrestaurang. Jag tände inte direkt på männen jag såg men när min servitör gick förbi hände något. Jag ville förföras av honom, tas hårt, knullas. Jag behövde honom ...


Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprängfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skammande. Alla är välkomna i Cupidos universa, och alla finns representerade. det är läsarna själva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat få dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat än ordinärt när Cupidos läsare behandlar ämnet och levererar historier fulla av glädje, lekfullhet och njutning.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone