Jump to content
Cover for Trekant med en ny twist - erotiska noveller
Isbn: 978-87-2672-421-9
Publisher: Cupido
Category:
Short stories Romance Erotic
Accessible since: November 2021
Narrator: Malin Wahlstedt
Length: 39 minutes

Audiobook

Trekant med en ny twist - erotiska noveller

'Jag lade mig bekvämt på rygg och kände fyra händer dansa över min nakna kropp. Både min man och hans vän hade lagt sig bredvid mig... men efter en stund kunde jag knappt tro mina ögon! Morten böjde sig över mig så att Håvard, min man, kunde tränga in i Morten. Jag var nästan tvungen att nypa mig i armen! Det är det mest upphetsande jag någonsin sett. Jag började undra hur länge de hade haft ett förhållande. Och inte minst om de hade planerat det här. Men de tankarna försvann snabbt. Nu ville jag bara njuta av detta ögonblick.

Hur kommer detta bli? Kommer jag kunna hantera det i framtiden? Och hur kommer den här trekanten att vara? Jag stönade av upphetsning...'

Läs även 'Strandhugg' och 'Det blå lakanet'.


Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprängfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skammande. Alla är välkomna i Cupidos universa, och alla finns representerade. det är läsarna själva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat få dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat än ordinärt när Cupidos läsare behandlar ämnet och levererar historier fulla av glädje, lekfullhet och njutning.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone