Jump to content
Cover for Sova med fiskarna
Isbn: 978-91-8000-360-5
Publisher: Word Audio Publishing
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: November 2021

E-book

Sova med fiskarna

En pälsklädd man hittas död i en stor trädgårdsdamm i ett av Göteborgs mest välbeställda villakvarter. Mannen bär spår av misshandel, och en närmare undersökning får rättsläkaren att associera till en tortyrmetod som användes under Balkankrigen. På mannens kropp hittas ett visitkort till en kriminalreporter på en av Sveriges största tidningar.

Spanarna Claes Tillén och Peter van Rijssen vid länskriminalen i Västra Götaland leder mordutredningen, men spåren drar åt olika håll och de inser snart att fallet är mycket mer invecklat och långt farligare än de först trott. Har Hells Angels med fallet att göra? Varför är Volvos säkerhetsavdelning inkopplade? Och vad vet egentligen grannarna i villaområdet?

Jan Sprangers har ett långt förflutet som journalist och researcher på Sveriges Television och som kriminalreporter på kvällstidningen GT. Att han lärt känna den värld som befolkas av poliser, åklagare, advokater, misstänkta och dömda blir tydligt i hans deckare som hyllas för sin detaljkännedom och autenticitet.

“Sova med fiskarna” är den andra, fristående delen i hans spännande deckarserie om radarparet Tillén och van Rijssen.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone