Jump to content
Cover for Röjar-Ralf
Isbn: 978-87-2675-771-2
Publisher: Saga Egmont
Category:
3-6 years Children's books Sports and outdoor recreation
Accessible since: October 2021
Narrator: Benjamin Hagberg
Length: 2 hours 24 minutes

Audiobook

Röjar-Ralf

Rolf är slutbossen i ett arkadspel, men han drömmer om att vara lika älskad och beundrat som spelets hjälte – Fixar-Felix Jr. Rolf har inte alls upplevt det, för ingen älskar skurken.
Men när det kommer ett nytt och supersnabbt skjutarspel ser Rolf det som sin chans till ett nytt och lyckligt liv som hjälte. Han smyger in i spelet med en enkel plan – att vinna en medalj. Men han råkar släppa lös en dödsfarlig superskurk som hotar inte bara spelet, utan hela spelhallen! Nu är det upp till Ralf att ställa allt till rätta igen och rädda alla.
Men hur? Han möter Vanilja, en ung bråkstake från ett hetsigt bilspel som kanske kan visa Rolf hur man är en hjälte. Men kommer han hinna innan det är game over – FÖR ALLA?


Bli förtrollad av DISNEYS fantastiska världar! Följ med på äventyr och upplev magin med Musse Pigg, Aladdin, Dumbo, Blixten McQueen, Woody, Buzz Lightyear, Vaiana, Lady och Lufsen, Rapunzel, Ariel, Snövit, Jack Sparrow, Hiro, Röjar-Ralf, familjen Superhjältarna, Nemo och alla de andra från DISNEYS underbara skattkammare! Veckla ut öronen och lutad dig tillbaka - det är dags för äventyr!

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone