Jump to content
Cover for Det är fint att vara tankspridd
Isbn: 978-87-2694-029-9
Publisher: Saga Egmont
Category:
Memoirs & Biography Psychology Medicine & Health Humour
Accessible since: October 2021
Narrator: Johan Rapp
Length: 2 hours 57 minutes

Audiobook

Det är fint att vara tankspridd

JOHAN RAPP FÖDDES i en familj med borgerlig etikett och höga militärer (hans farbror var ÖB). Ordning var högsta prioritet. Kruxet var att Johan ofta glömde saker och hamnade i de mest knepiga situationer. Han var född tankspridd. Detta är den sanna berättelsen om hur han kämpar för att öka toleransen för tankspriddhet och startar de Tankspriddas riksförbund, som blivit en stor framgång.

Boken innehåller mängder av komiska anekdoter, tips som skickats in av medlemmar och en hjärtevärmande berättelse om hur en väldigt tankspridd son och en mycket ordningsam far kan mötas och överkomma sina olikheter med hjälp av humor och kärlek.

Lyssnarrecensioner för DET ÄR FINT ATT VARA TANKSPRIDD:

***** Rolig och klok som en bok.

***** Med tankspriddhet som röd tråd väver Johan en rolig, intressant och lärorik berättelse om sig själv och sin familj. Allting kryddat med vetenskap och roliga anekdoter. Inläsningen är levande och med glimten i ögat. Jag sträcklyssnade på boken.

***** Riktigt rolig bok. Då man både känner igen sig och andra personer man känner. Intressant att känna till och tips på tillämpningar. Tack Johan för att du skrev denna bok.

***** Rekommenderas. Många roliga anekdoter.

JOHAN RAPP är journalist och författare som bland annat skrivit HANDBOK FÖR TANKSPRIDDA, BLI HJÄRNSMART med flera andra populärvetenskapliga böcker. Johan är också en populär föreläsare om tankspriddhet, när han kommer ihåg det.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone