Jump to content
Cover for Det stora tältäventyret
Isbn: 978-87-2664-138-7
Publisher: Saga Egmont
Category:
Children's books
Accessible since: August 2020
Narrator: Amanda Krüger
Length: 1 hour 15 minutes

Audiobook

Det stora tältäventyret

En helt vanlig tisdag landar ett skogsgrönt mystiskt kuvert på hallmattan hemma hos Vidar. Det visar sig vara från äventyraren My Modig, hans stora idol! Äntligen ska Vidar få ge sig ut och tälta för första gången, på en ö i havet, tillsammans med My som han ser upp så mycket till. Men ön som de åker till är hotad och plötsligt är det upp till Vidar och My att rädda dess vackra natur. Det visar sig bli ett tufft men magiskt tältäventyr där de båda kämpar för att rädda miljön på ön, samtidigt som något kusligt smyger omkring utanför deras tält om nätterna. Kan det vara så att den gamla legenden om ö-spöket faktiskt är på riktigt? Och kommer Vidar tillsammans med My Modig lyckas rädda den fina naturen på ön?

Det stora tältäventyret är en magiskt sprakande berättelse om vår vackra natur och en mystisk spökgrotta, blandat med pedagogisk fakta om naturen ur ett miljökritiskt perspektiv.

Emma V Larsson är författaren bakom barnboksserien Äventyrliga klubben. Hon skriver spännande böcker om friluftsliv, näräventyr, miljö och natur. Förutom att skriva barnböcker arbetar hon till vardags som frilansjournalist och skriver mycket om friluftsliv, resor och äventyr för såväl dagspress som magasin.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone