Jump to content
Cover for Stockholm Sin: Gränderna i Gamla Stan
Isbn: 978-87-2662-977-4
Publisher: LUST
Category:
Romance
Accessible since: August 2020
Narrator: Betty Lilja
Length: 45 minutes

Audiobook

Stockholm Sin: Gränderna i Gamla Stan

Efter ett besök på en nattklubb springer Amanda ihop med Alex, som hon längtansfullt iakttagit på dansgolvet. Deras kemi tar dem vidare på ett lustfyllt äventyr i Stockholms äldsta stadsdel, och de bestämmer sig för att skriva lite ny historia mot de gamla väggarna längs de trånga gränderna. Tillsammans möter de en gryning de sent kommer att glömma ...
Gränderna i gamla stan är en erotisk novell om flyktiga men ljuva möten i natten och är den första delen i serien Stockholm Sin.

Stockholm Sin är en sexig erotisk serie som utspelar sig under ljusa sommarnätter i Stockholm. Begäret är påtagligt och här bryr sig ingen om syndernas förlåtelse.

Ella Lang är pseudonym för en svensk författare som gärna ger sig in i erotikens värld med sitt skrivande. I hennes uppskattade noveller får läsaren följa karaktärerna på en resa mot sexuell njutning och frigörelse. Med sitt skrivande vill hon utforska nya världar och ta sina läsare med på en kittlande resa in i fantasins gränsland, där det som annars bara finns i tanken blir levande.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone