Jump to content
Cover for Det dolda arvet
Isbn: 978-91-7697-274-8
Publisher: Hoi Förlag
Category:
Fantasy & Sci-Fi
Accessible since: July 2020

E-book

Det dolda arvet

Quara lever ett stillsamt liv i staden Vorna. Hon har växt upp med sagorna om vilourerna och deras magi. Men hon har aldrig trott att de är sanna. När hennes bror Quinn hittar en av den gamla tidens amuletter börjar släktens hemligheter att avslöjas. Samtidigt vaknar en uråldrig ondska till liv och Vornas framtid hotas. Snart står det klart för Quara och hennes syskon att de måste utforska sitt dolda arv för att rädda sitt hem.

Det dolda arvetär en skildring om ont mot gott men också en berättelse om självrannsakan. Boken är den första delen i fantasytrilogin Rodinia.

EVA KIANI, född 1981, växte upp som yngst av tre syskon på en bondgård utanför Varberg. Hon lärde sig att läsa och skriva när hon var fem år och har älskat böcker sedan dess. Författardrömmen uppstod redan i grundskolan. Vid ett besök på skolbiblioteket lovade hon sig själv att hennes namn en dag skulle finnas på en bokrygg. Eva är, som hon beskriver det, ”beroende av att få uttrycka sig och känna sig hörd”.

Det var när hon studerade juridik vid Uppsala universitet som hon började skriva på det som kom att bliDet dolda arvet. Eva är fortfarande bosatt i Uppsala tillsammans med sin make och tre barn.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone