Jump to content
Cover for Äventyr på nakenbadet
Isbn: 978-91-9856-509-6
Publisher: No vanilla business
Category:
Short stories Romance Erotic
Accessible since: July 2020

E-book

Äventyr på nakenbadet

Låt mig berätta om en vild helg tillsammans med en av mina före detta flickvänner. Under ett par år var jag tillsammans med en thailändska med kolsvart hår ända ned till midjan, vackra drag, slank och fin kropp och en sexlust utöver det flestas. Det var inte bara lusten som var stor. Hon älskade allt som var perverst och snuskigt, så det var aldrig något problem att locka med henne på nya äventyr.

Mittemot Drottningholm ligger en ö som heter Kärsön. Den är beryktad bland nakenbadare. Trots sin närhet till det kungliga slottet förekommer det mängder av snusk där under heta sommardagar. Det stannar inte bara vid att sola och bada naken och visa upp sig. Sex med vilt främmande människor, runkgubbar, gangbangs, bisexuella aktiviteter och nedsprutade tjejer är sånt man kan få uppleva.

Vid en första anblick kan det verka rätt oskyldigt med killar, tjejer och par som solar, badar, äter medhavd mat och umgås med varandra. Men man måste ha lite tålamod och hålla ögonen öppna. Rätt som det är smäller det till i något klippskrev. Det kan börja med en blick. Någon som tar på sitt eget kön eller närmar sig någon annans. Börjar ett par utföra någon form av sexuell aktivitet finns snart en ring av villiga manliga deltagare runt dem. 

Genom att berätta detta för min flickvän, vid namn Anna, hade jag hela hennes uppmärksamhet. Hon mer eller mindre krävde att jag skulle ta henne dit. Till saken hör att jag också har ett sorts otrohetskink. Jag älskade hennes slyniga sida och att se henne ha sex med andra män. Eller att få veta i efterhand att hon betett sig som en liten slampa och knullat runt. Därför hade jag således inget emot att ta med henne till ön.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone