Jump to content
Cover for Trattoria Primitivo
Isbn: 978-87-2653-949-3
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Crime & Mystery
Accessible since: June 2020
Narrator: Björn Löfgren
Length: 9 hours 26 minutes

Audiobook

Trattoria Primitivo

Kommissarie Franco Vaccaro är chef för den lilla polisstationen i staden Ostuni. Efter jobbiga år med både skilsmässa och en dotters död lever han numera tillsammans med den tjugo år yngre Angela Posso. Livet har plötsligt fått nytt innehåll.

Den tidigare så lugna staden har de senaste somrarna blivit föremål för grov kriminalitet. När restaurangägaren Christiano Scusa anmäler sin sons plötsliga försvinnande, samtidigt som en svensk poliskollega hör av sig angående en italiensk man som hittats mördad i Stockholm, står det klart att det kommer att bli ytterligare en glödhet sommar.

"Trattoria Primitivo" är den fjärde fristående delen i serien om kommissarie Franco Vaccaro.

En spänningsserie om kommissarien Franco Vaccaro i Ostuni, den medeltida staden i den italienska regionen Puglia. Om en mänsklig kommissarie, i ett område fullt av omänsklig maffia.

Rolf Callmeryd har en bakgrund som marknads- och affärsman. Han började sin författarkarriär efter att han gått i pension. Miljöerna i böckerna är autentiska. Inspirationen till böckerna kommer från årliga besök i Puglias olivlundar och antika städer.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone