Jump to content
Cover for Kaffe - erotisk novell
Isbn: 978-87-2644-216-8
Publisher: LUST
Category:
Romance
Accessible since: April 2020
Narrator: Maria Fält
Length: 26 minutes

Audiobook

Kaffe - erotisk novell

”Hon flyter med och stänger av sina tankar när Rosa, långsamt med målinriktat begär rör sina varma läppar och fuktiga kyssar ner över hennes mage. Hon stannar upp vid byxlinningen och öppnar knappen i Leas jeans. Ljudet från gylfen som öppnas får Lea att skälva av förväntan.”

Lea bor i London, hon studerar creative writing och är tillsammans med James sedan några månader tillbaka. Men James har en rumskamrat, den vackra Rosa. Och fast Lea inte brukar falla för kvinnor kan hon inte sluta titta på Rosa i smyg. Kan inte sluta tänka på hur det skulle vara att röra vid hennes mjuka, ljust bruna hud.

När Lea sitter och skriver en dag kommer Rosa in i köket och råkar tappa sin kaffekopp. I sörjan av kaffespill och skärvor drar Rosa Lea närmare sig och de möts i en första kyss. Det är bara början, och det är exakt lika underbart som Lea föreställt sig det.
”Kaffe” är en novell om kvinnlig njutning och en fantasi som blir sann, allt på grund av en trasig kaffekopp.

Novellen är utgiven i samarbete med den svenska filmproducenten Erika Lust. Hennes mål är att skildra människors natur och mångfald genom berättelser om passion, intimitet, kärlek och lust i en kombination av starka historier och erotik.

Bakom pseudonymen Beatrice Nielsen gömmer sig en erfaren dansk skribent och redaktör. Hon har skrivit flera erotiska noveller under samma namn.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone