Jump to content
Cover for Urmakarens familj
Isbn: 978-87-2636-853-6
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels
Accessible since: December 2019
Narrator: Hanna K Schmitz
Length: 6 hours 51 minutes

Audiobook

Urmakarens familj

I den gamla frisörsalongen inreder systrarna Maria och Rosie ett skrädderi. Rosie, som nyligen lämnat England för att bo närmare sin syster i Alingsås är extatisk över deras nya lokaler, och sitt nya liv i Sverige. Hennes förhållande med den stilige urmakaren Anders är bättre än någonsin, och hennes vänner i "Never give up"-klubben börjar sakta men säkert uppfylla de mål som de satt upp för sig själva. Det enda som saknas är att Rosies engelska mamma, Margret, ska våga resa till Alingsås och hälsa på.

Mitt i Rosies och Marias lycka börjar dock mörka moln torna upp sig på horisonten, och snart är deras lycka på väg att vända när gamla misstag upprepas.

"Urmakarens familj" är en fristående fortsättning på "Hårmästarens familj".
Gunilla Tähti Wigge är en svensk författare som delar sin tid mellan Sollentuna och London. Tähti Wigge har tidigare arbetat som journalist och copywriter, både i Sverige och i England. Hon skolar just nu om sig till yogalärare, och är ständigt aktuell som författare med den älskade trilogin om familjerna på Soläng.
"Familjerna på Soläng" är en trilogi av fristående feel-good romaner som följer en familj under flera generationer.


Gunilla Tähti Wigge är en svensk författare som delar sin tid mellan Sollentuna och London. Tähti Wigge har tidigare arbetat som journalist och copywriter, både i Sverige och i England. Hon är ständigt aktuell som författare med den älskade trilogin om familjerna på Soläng.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone