Jump to content
Cover for Hjortron och hjärtan
Isbn: 978-91-7861-144-7
Publisher: Lind & Co Förlag
Category:
Novels
Accessible since: April 2019
Narrator: Callin Öhrvall Delmar
Length: 7 hours 50 minutes

Audiobook

Hjortron och hjärtan

Familjen kring La Stella: Del 5.

Livet för familjen kring restaurang La Stella i Östersund står aldrig stilla. Hjortronen blommar på fjällmyrarna, de gyllengula bären börjar snart mogna, men med hösten kommer förändringar.

Varför längtar Mario bort till nya utmaningar när allt går så bra? Hur kommer det sig att Liselotte, som lever med en ny man efter den uppslitande skilsmässan, ändå dras till nya äventyr? Hennes föräldrar Anita och Börje är nyförälskade men ska de verkligen bli förnöjsamma pensionärer och bara rulla på i gamla spår? Och borde inte Linda vårda relationen med Anders istället för att tråna efter en vacker fjällguide?

Marios och Liselottes dotter Sandra ser klarögt på de vuxna omkring sig, hur deras relationer bryts och byts. De verkar oförmögna att ta ansvar. Bland hjortronmyrar och fjäll växer en tanke på långsiktighet fram hos henne.

När de alla samlas i Åre måste de möta sanningarna om sig själva. Vilka de är, vilka de trodde att de var, och se varandra med nya ögon utan att vara rädda för konsekvenserna.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone