Jump to content
Cover for Leken med Mr. X - erotisk novell
Isbn: 978-87-2610-649-7
Publisher: LUST
Category:
Short stories Romance
Accessible since: January 2019

E-book

Leken med Mr. X - erotisk novell

Ett meddelande plingade i min mobil. Jag hade inte tänkt titta på skärmen utan tog mest upp mobilen för att stänga av ljudet, så att det inte skulle störa samtalet. Men jag kunde förstås inte låta bli att titta på meddelandet: 
”Ingen annan kvinna än du kan vara så våt och trång på samma gång. Min kropp saknar din så det gör ont. P.” 
Det är just ett sådant meddelande man inte ska få på vägen till ett viktigt medarbetarsamtal. Hur ska man kunna argumentera för att man ska ha löneförhöjning när man inte kan annat än att le och fnissa som en liten skolflicka och samtidigt tänka på de våldsamma orgasmer man fått med sin tidigare chef som plötsligt tagit kontakt? Och är det inte osannolikt hur ett enskilt meddelande kan vända upp och ner på hela ens liv, där annars allt gått så bra? 

Novellen är utgiven i samarbete med den svenska filmskaparen Erika Lust. Syftet med hennes projekt är att skildra människans natur och dess mångfald genom berättelser om passion, intimitet, kärlek och lust i en kombination av starka historier och erotisk komedi.

Olrik är författare till flera erotiska noveller, bland andra Leka doktor, Nymfen och faunerna, Den röda diamanten och Spansk sommar.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone