Jump to content
Cover for Bodil Basset möter Tilda Tax
Isbn: 978-91-9850-926-7
Publisher: Funkibator förlag
Category:
Children's books
Accessible since: January 2019
Narrator: Mikael Hammarlund
Length: {0} hours {1} minutes 9 minutes

Audiobook | 28 days for loan

Bodil Basset möter Tilda Tax

Bodil har förlorat sina bakben. Det känns inte alls bra och nu sitter där hjul. Allt förändras när Tilda kommer in i bilden. Tilda är grannens hund som bara skrattar och far runt som en vilding. Tilda gör den mest gråa och regniga dagen till ett äventyr. Historien om Bodil och Tilda är en berättelse om förändring och vänskap.

Lisa Kindberg är född 1987 i Skövde. Det har blivit några flyttlass sedan dess, nu senast från Växjö till Skåne där hon bor i ett hus tillsammans med sambon och två hundar.

Hon är utbildad gymnasielärare i musik och har arbetat som forskarbiträde på institutionen för musik och bild på Linnéuniversitetet. Favoritböckerna är fantasy och hon bygger alltid på nya fantasivärldar.

Skapandet är oerhört viktigt för Lisa som tycker det ger hela livet mening. Och den meningen hittas i musik, skrivande, att skulptera i lera och mycket annat.

Lisa är även självlärd illustratör med en verklighetstrogen och mjuk tecknarstil, som hon fyller med små överraskningar för mottagaren. Bodil Bassett möter Tilda Tax är hennes debut och hon har bland annat låtit sig inspireras av sin egen resa mot att få en diagnos och hitta nya sätt när allt inte funkar som det gjorde innan.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone