Hoppa till innehållet
Vi har en ny mobilapp för ljudböcker, Biblio! Mer info här.
Omslagsbild för Resan tillbaka
Isbn: 978-87-2608-913-4
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: november 2018
Uppläsare: Hannah Schmitz
Length: 7 timmar 30 minuter

Ljudbok | 28 dygns lånetid

Resan tillbaka

Året var 1980. Olga var då en ung kvinna som bodde hos familjen Björksjö. Hon bodde även där den hemska natten då hela familjen brann inne. Olga överlevde mirakulöst, och hon var till skillnad från alla andra övertygad om att branden var anlagd. Dagen efter händelsen hittar hon så en ovanlig ört som ger henne en oanad förmåga: tidsresa. Helt plötsligt öppnar sig en ny värld för henne. Hon bestämmer sig för att utnyttja den oväntade förmågan till att försöka lista ut vem som tände på Björksjös hem. 

Trettiosju år senare är en ung kvinna, Ellinor, på väg till ett café. Platsen där cafét står är dock platsen där Björksjös hus en gång stått, och märkliga saker börjar inträffa. Efter en stund börjar Ellinor tänka att kanske hennes mormor, Olga, försöker ta kontakt med henne, och att hon vill att Ellinor ska hjälpa henne att hitta den som mördade familjen Björksjö ... 

Karina Johansson är en svensk författare och konstnär. Hon har en förkärlek till Sunne och många av hennes texter kretsar kring platsen.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande platformar

PC/Mac

Smartphone