Hoppa till innehållet
Vi har en ny mobilapp för ljudböcker, Biblio! Mer info här.
Omslagsbild för Den dömdas rop: Del 1 - I dödens skugga
Isbn: 978-87-2609-464-0
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: november 2018
Uppläsare: Hannah Schmitz
Length: 6 timmar 49 minuter

Ljudbok | 28 dygns lånetid

Den dömdas rop: Del 1 - I dödens skugga

"När hon var klar återvände hon till hallen och kände genast att något var fel. Ivailo mötte henne med ögon som var mörka och hotfulla. Elisaveta fick omedelbart impulsen att ge sig av därifrån, men hann inte reagera förrän hon såg den räfflade jaktkniven blänka till i hans hand." 

En prostituerad hittas mördad, men ingen gärningsman går att hitta. Samtidigt blir Marie Hedman, som är på permission från Östra sjukhusets psykiatriska klinik, anklagad för mord på sin sambo. När hoppet verkar ute vänder sig Maries syster, Kristina Bergstrand, till den före detta kriminelle excentrikern Simon Eriksson för att få hjälp. Hon är övertygad om sin systers oskuld, trots att alla andra anser att hon är skyldig. Simons och Kristinas jakt på upprättelse för Marie öppnar dörren till en farofylld undre värld där priset för sanningen är högt.
Anna Eidem är en författare av både skönlitteratur och manus för teater och film. Hon har även arbetat med filmproduktion, och som skådespelare.
"Den dömdas rop" är en spänningsfylld romanserie i två delar om svek, girighet och farliga begär. I serien följer vi privatspanarna Kristina Bergstrand och Simon Eriksson som rör sig mellan Göteborgs undre värld, småländsk idyll och glamourösa villor på Särö för att fånga en misstänkt seriemördare.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande platformar

PC/Mac

Smartphone