Jump to content
Cover for Sommarsex 3: Folkets park
Isbn: 978-87-2609-674-3
Publisher: LUST
Category:
Romance
Accessible since: October 2018

E-book

Sommarsex 3: Folkets park

”Det är fullt av liv och rörelse, med röster och skratt – men ingen vet om vad de gör. Det är deras förbjudna hemlighet. Kjolen är fördragen och det är sakta, sakta som hon guppar, så att det krävs att någon måste stanna till lite extra, och verkligen titta, för att inse vad som pågår. Och det är det ingen som gör, alla människor är upptagna av sitt.” 

Eddie och Alice är på väg mot Folkets park men saktas hela tiden ner av varandras fingrar. Det är så svårt att inte ta på varandra, speciellt när Alice nyss viskat att hon är naken under kjolen. Parken är full av människor, men lusten är fullkomligt oemotståndlig. Deras tanklöshet smittar av sig till andra par på gräsmattan, och snart tycks hela Folkets park vibrera av sommarnjutning. 

Sommarsex är en novellserie i tre delar. Folkets park är den tredje delen.
Alexandra Södergran är en svensk anonym författare till noveller. Hennes texter behandlar ofta tabubelagda ämnen på ett spännande och nytänkande sätt. Framför allt intresserar hon sig för erotik och närmar sig genren på ett sätt som både överraskar och underhåller läsaren.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone