Jump to content
Cover for Nellies hästvärld
Isbn: 978-91-8858-508-0
Publisher: Nicotext
Category:
Children's books 9-12 years Young adults Sports and outdoor recreation
Accessible since: May 2017

E-book | 28 days for loan

Nellies hästvärld

EBOK, PDF-format 
ISBN 9789188585080 

För en högupplöst version av boken, kontakta förlaget på info@nicotext.com. Visa kvitto på köpet av eboken. 

<a href="https://www.adlibris.com/se/bok/nellies-hastvarld-9789187397134">Den fysiska boken finns att köpa på Adlibris, här!</a><br><a href="https://www.bokus.com/bok/9789187397134/nellies-hastvarld/">Den fysiska boken finns att köpa på Bokus, här!</a>

Nellie Berntsson från SVT:s Ponnyakuten har en av Sveriges största bloggar, hundratusentals Instagramföljare och en egen Youtube-kanal med miljontals visningar och nu även en egen bok!

Nellies hästvärld får du ta del av hennes liv och erfarenheter från stall och ridbana och lära dig de viktigaste grunderna kring hästlivet i stort. Dessutom får du massor av matnyttiga hästtips och tillgång till en hel uppsjö av Nellies privata bilder. Det är precis som att få vara med bakom kulisserna i det som är Nellie Berntssons fartfyllda liv.

Om Nellies hästvärld i media:

"Nellie inleder boken med ett kaptiel där hon presenterar sig själv och sitt hästliv. Därefter övergår den mer till att vara en faktabok om hästar och ridning, där den genomgående röda tråden är vikten av positiva förebilder och att bygga upp ryttarens självförtroende. (...) Boken kan sammanfattas som en förlängning av Nellies blogg, men med större fokus på kunskap om hästens skötsel och utrustning. Den paketeras med hjälp av sköna illustrationer av Magdalena Nyberg och riktar sig förstås till yngre läsare dock tycker jag att den gör det på ett riktigt fint sätt."
Annelie Lundkvist, Hippson, 25 december 2014


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone