Hoppa till innehållet
Vi har en ny mobilapp för ljudböcker, Biblio! Mer info här.
Omslagsbild för Här och nu
Isbn: 978-91-7629-259-4
Förlag: Bokfabriken
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: juni 2016
Uppläsare: Viktoria Flodström

Ljudbok | 28 dygns lånetid

Här och nu

Allt har hittills gått enligt planerna för den ständiga planeraren Sofie Svensson. Pojkvännen Mats, finansanalytiker, verkar vara rena fyndet både som blivande make och pappa. Till sommaren ska de gifta sig och sedan hoppas Sofie att de ska få sitt första barn. På jobbet har Sofie klättrat i karriären till tjänsten som vice vd för klädkedjan Look. Nu siktar hon in sig på vd-posten. Men så plötsligt spricker Sofies alla planer. Förhållandet med Mats tar slut. Look köps upp av danska modekoncernen Fashion med före detta fotomodellen och numera legendariska affärskvinnan Vibeke Krarup i spetsen. Sofie tackar ja till ett jobb som marknadschef på Fashion trots att det är ett steg nedåt i karriären.

Hon börjar ett nytt liv i Köpenhamn där hon också inleder ett passionerat förhållande med den unge konstnären Alexander, trots att han egentligen är helt fel för henne. Det nya livet går bra tills Vibekes dotter och arvtagare Kirsten inser att Sofie är en tuff konkurrent om jobbet som vd efter Vibeke. Kirsten tar till alla medel för att få bort Sofie som är nära att ge upp sitt nya liv. Men så får Sofie hjälp från ett oväntat håll.

Här och nu är andra delen i Elisabeth Anderssons romantrilogi om de tre väninnorna och cheferna Maria, Sofie och Katarina. Rappt och underhållande skildrar författaren maktkamper, kärlek och svek på ett sätt som verkligen fängslar läsaren. Trilogin inleds med På andra sidan Venus och avslutas med Under det underbara.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande platformar

PC/Mac

Smartphone