Jump to content
Cover for Första gången jag såg dig
Isbn: 978-91-8791-713-4
Publisher: Sekwa förlag
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: April 2016

E-book | 28 days for loan

Första gången jag såg dig

Yasmin är fixerad vid Alice, den populära tjejen i klassen. I en särskild Alice-ask samlar hon saker som tillhört henne: en lapp med ett ritat hjärta, ett godispapper eller en strumpa som luktar som hon. Men en dag får Yasmin syn på en ensam man som står och iakttar Alice vid skolan. Hon får för sig att han tänker kidnappa henne och ser sin chans att ingripa och bli Alices räddare. Men är Alice verkligen i fara eller är allt bara en produkt av Yasmins fantasi? Hon söker upp mannen och försöker nästla sig in hos honom för att kunna vara på rätt plats när han väl begår brottet. Men precis när hon börjat släppa tanken på att han kommer att ta Alice – det var nog inbillning alltihop – då försvinner hon.

"Första gången jag såg dig" är en briljant och nattsvart spänningsroman som garanterat kommer att krypa under skinnet på dig.

"Den här boken är fruktansvärt bra!" Jenny Lindh, TV4 Nyhetsmorgon

TASHA KAVANAGH har en bakgrund inom film. Hon jobbade med detta i tio år med bland annat filmer som Sju år i Tibet och The Talented Mr Ripley. Hon har skrivit flera barnböcker under sitt flicknamn, Tasha Pym. "Första gången jag såg dig" är hennes första roman. Hon bor i Hertfordshire med sin familj.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone