Jump to content
Cover for Oemotståndlig flirt/Affärer och nöjen
Isbn: 978-91-5071-479-1
Publisher: Förlaget Harlequin
Category:
Novels
Accessible since: May 2015

E-book

Oemotståndlig flirt/Affärer och nöjen

Oemotståndlig flirt
Travis Jacobs känner pressen från familjen att stadga sig. Därför flyr han tillfälligt till livet som rodeoryttare i Las Vegas, och säger inte nej till en och annan kravlös flirt. Men han hade aldrig förväntat sig att stöta på Danielle Marin, den söta advokaten som en gång avvisade hans inviter.

Danielle vet att om hon blir involverad med en lättsinnig man som Travis kommer det att leda till hjärtesorg. Hon borde fokusera på sin karriär – och inte tänka på hettan i deras kyssar! Men hur hon än resonerar kommer hon bara fram till en sak: Hon kan inte motstå honom!
 
Affärer och nöjen
JT Stone tror först att han hört fel när den sexiga Violet Fontaine obekymrat friar till honom. Fast det handlar förstås om ett skenäktenskap, en ren affärsuppgörelse som kan rädda deras familjers lyxhotell i Las Vegas. Men det är ett högt spel – för att säkra företaget måste de vara trovärdiga som man och hustru, kanske till och med dela sovrum. Men problemet är snarare det motsatta, inser JT snart. Luften mellan dem dallrar av hetta och frågan är om de kommer kunna gå skilda vägar så snart affären är i hamn ...


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone