Jump to content
Cover for E i kvadrat
Isbn: 978-91-8750-563-8
Publisher: Massolit LE
Category:
Psychology
Accessible since: April 2015

E-book

E i kvadrat

Om du har läst The Secret – Hemligheten eller någonsin sysslat med metafysik och andlighet, känner du redan till att dina tankar skapar din verklighet, att det finns en läkande kraft i universum och att det bara är du som kan skapa ditt eget liv. Men olyckligtvis finns det en liten, liten hake. Du tror inte riktigt på det. Inte helt och hållet.

E i kvadrat bevisar med enkla experiment att verkligheten är formbar, att medvetandet står över materian och att vi kan forma livet med våra tankar. Ja, du läste rätt. Det står bevisar. De nio energiprinciperna som presenteras i den här boken kommer att bekräfta att de andliga principerna verkar i ditt liv vare sig du är medveten om dess existens eller inte. De nio experimenten, som alla kan utföras utan några kostnader och med mycket liten tidsåtgång, visar att de andliga principerna är lika tillförlitliga som tyngdkraften – när du väl har lärt dig vara bestämd och kristallklar i dina intentioner. Och när du går med på att sätta deadlines. I stället för att bara tro på det här som en bra teori, kan du med hjälp av E i kvadrat bevisa för dig själv att anledningen till att vi styr över våra liv är att varje tanke vi har är en energivåg som påverkar allting annat i universum.

Pam Grout är skribent och författare och har skrivit 16 böcker, tre teaterpjäser, en tv-serie och två iPhone-appar. Hon skriver för bland annat People Magazine, CNN och The Huffington Post. Pam bor i Kansas, USA. På pamgrout.com kan du läsa mer om hennes annorlunda och uppfriskande sätt att se på livet.


Read sample (Download)
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone