Jump to content
Cover for Bristol Island
Isbn: 978-91-5071-381-7
Publisher: Förlaget Harlequin
Category:
Novels
Accessible since: April 2015

E-book

Bristol Island

Som barnbarn till den berömde privatspanaren och konstexperten Wendell Sharpe har Emma Sharpe blivit handplockad till FBI:s Bostonbaserade specialgrupp för konstbrott. I tio år har hennes farfar jagat en tjuv vars första byte var ett forntida keltiskt kors. Efter varje ny kupp har familjen fått en kopia av korset skickat till sig – som en påminnelse om deras oförmåga att ta fast den skyldige.

När Emma får ett tips som leder henne till en ö utanför Bostons hamn hittar hon en mördad kvinna. I sin hand håller kvinnan en svart sten med ett kors på – ett kors som Emma alltför väl känner igen. Tillsammans med sin fästman, FBI-agenten Colin Donovan, börjar hon gräva djupare i fallet, övertygad om att mordet har kopplingar till konststölderna.

I takt med att faran eskalerar sätts deras förhållande på prov. Är det möjligt för Emma och Colin att fortsätta med arbetet och ändå ha något kvar att ge varandra privat? En sak är de i alla fall överens om – innan de kan ta nästa steg mot en gemensam framtid måste de överlista en av de smartaste och mest hänsynslösa mördare de någonsin ställts inför.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone