Jump to content
Cover for Förgätmigej/Jag. Älskar. Dig.
Isbn: 978-91-5071-458-6
Publisher: Förlaget Harlequin
Category:
Novels
Accessible since: February 2015

E-book

Förgätmigej/Jag. Älskar. Dig.

Förgätmigej
Flera månader efter deras passionerade möte har Dylan Lassiter fortfarande inte fått Jenna Montgomery ur sina tankar. Kanske är det det faktum att den levnadsglada floristen bär hans barn som får den före detta playboyen att vilja stadga sig. Men Jenna vägrar bestämt att gifta sig med honom, och han inser att han måste lägga in en högre växel för att få ett ja. Men precis när han närmar sig sitt mål avslöjas en chockerande hemlighet. Nu riskerar Dylan att förlora kvinnan – och den familj – han vill ha mer än något annat ...

Jag. Älskar. Dig.
Den inbitna ungkarlen Cameron Duke har inget intresse av vare sig äktenskap eller barn. Tills den dag Julia Parrish dyker upp i hans liv med en bebis på sin arm. Det är ingen tvekan om saken, lille Jake är en kopia av sin pappa och Cameron är beredd att göra vad som helst för att få vara delaktig i sin sons liv. Till och med gifta sig!

Julia går med på äktenskap eftersom känslorna mellan dem är hetare än någonsin. Men efter ett tag upptäcker Julia att hon vill ha mer. Hon vill att han ska uttala de tre magiska orden varje kvinna vill höra. Men Cameron vägrar, så vad ska hon göra?


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone