Jump to content
Cover for Mördaren inom dig
Isbn: 978-91-9814-140-5
Publisher: Side Street Stories
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: January 2014

E-book

Mördaren inom dig

ÖGONBLICKET är perfekt valt och när han lyfter på filten är Carl Ivar Lindegren oåterkalleligen död. Men han känner ingen lättnad, ingen triumf. Istället får paniken honom att begå ett ödesdigert misstag.
Försöken att sopa igen spåren efter brottet leder honom till Jenna Dahl. Ovetande om att hon utgör en oberäknelig mördares nästa mål planerar den deprimerade Jenna att ta livet av sig. Ingen tror på hennes berättelser om märkliga likfynd och män som följer efter henne. Allra minst polisen.
Under sökandet efter ett av landets mer kända ansikten får kriminalinspektör Minna Cartne sina femton sekunder i rampljuset. Det blir inte riktigt som hon tänkt sig.
Recension av "Mördaren inom dig": "Kapitlen rinner förbi som små korta scener i en pjäs med begränsat persongalleri, och känslan som dröjer sig kvar är svårgripbar, men angenäm. Debutanten Oxelcrantz har samma slags vardagssvenska kaffe-och-fralla-ton som till exempel Åke Edwardson (...) du har en minnesvärd läsupplevelse."Jenny Rydqvist, Sydsvenskan


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone