Jump to content
Cover for Natten du gav mig/När ödet slår till
Isbn: 978-91-5071-148-6
Publisher: Förlaget Harlequin
Category:
Novels
Accessible since: January 2014

E-book

Natten du gav mig/När ödet slår till

Natten du gav mig
Det kunde inte ha hänt vid en sämre tidpunkt! Pippa Laingley håller just på att starta sin café- och cateringverksamhet och har inte tid med distraktioner. Men hon kan inte motstå den snygge och spännande Cameron Hollingsworth.

När en passionerad kärleksnatt leder till att Pippa blir gravid inser hon att hon måste kämpa. Nu gäller det att rasera de murar Cam rest för att skydda sig mot smärta. Hon måste kämpa för att få honom att våga gå vidare efter tragedin han råkade ut för många år tidigare. Och hon måste kämpa för sitt ofödda barn ...

När ödet slår till
– Vill du byta plats? Adrienne anar inte att den lilla frågan ombord på flygplanet snart kommer att rädda livet på henne. Och inte bara det, den kommer att ge henne ett helt nytt liv.

Intet ont anande vaknar hon upp som Cynthia Dempsey, mediemogulen Will Taylors fästmö. Uppenbarligen har hon en underbar fästman, ett liv i lyx och en fantastisk familj – men hon minns ingenting av detta! Snart får hon veta att hon har betett sig hemskt mot sin blivande man, men att hon har förändrats. Gnistan mellan henne och Will finns där, men han verkar skeptisk till förvandlingen.

Vad kommer att hända när omgivningen upptäcker att hon faktiskt inte har personlighetsförändrats – utan att hon i själva verket är en helt annan människa?


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone