Jump to content
Cover for En enda miss : skolan och verkligheten
Isbn: 978-91-6373-894-4
Publisher: Ebes förlag
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: January 2014

E-book

En enda miss : skolan och verkligheten

Följ med Rebecka och hennes elever i konfliktfyllda situationer såväl i som utanför skolans värld. Spänningsromanen som tar upp aktuella skolpolitiska och andra samhällspolitiska frågor inom ramen för en spännande intrig.  Rasism, mobbing, droger, trasiga hemförhållanden, kärlek och mycket mer.

Med stor iver tar sig Rebecka an sitt arbete som nyutexaminerad gymnasielärare. Hennes drömmars mål har gått i uppfyllelse men det är många saker som inte blir som hon har tänkt.

Rebecka har en olöst konflikt med sina föräldrar och hon får ofta ta hand om sonen på egen hand då hennes man är lastbilschaufför och borta långa tider i sträck. Kampen för att få tiden att räcka till är ständigt närvarande. Stressen genomsyrar hela hennes tillvaro. Trots att hon älskar yrket hon valt funderar hon ibland på om det är detta hon verkligen vill med sitt liv. Jobbet innebär en massa problem och konflikter som hon inte varit förberedd på. Rasistiska ungdomar orsakar problem både i skolan och i staden i allmänhet, och för Rebecka i synnerhet. Men deras hotfulla attityd är bara en spott i havet mot vad som komma skall.

I slutändan visar det sig att ingenting är så som Rebecka har trott och enligt hennes moster beror allt på En enda miss.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone