Jump to content
Cover for Gömstället vid Willow Lake
Isbn: 978-91-5070-732-8
Publisher: Förlaget Harlequin
Category:
Novels
Accessible since: December 2013

E-book

Gömstället vid Willow Lake

Gömstället vid Willow Lake

Äntligen är det dags att återvända till den lilla staden Avalon vid Willow Lakes strand. Susan Wiggs är tillbaka med en gripande berättelse om hemligheter och uppoffringar, om förlust och försoning... och en kärlek så stark att den inte går att hejda.

Bli aldrig kär. Det är privatsköterskan Claire Turners motto i livet. Sedan länge lever hon med en hemlig identitet och som skyddat vittne bär hon på en fruktansvärd börda. Det hon sett kan leda till döden.

Ge aldrig upp. Gamle George Bellamy har inte länge kvar att leva och nu tänker han uppfylla sina sista önskningar. På hans lista finns bland annat att återse barndomssomrarnas Willow Lake, hitta sin bror och hoppa fallskärm.

Släpp aldrig taget. Georges sonson Ross är mycket hängiven sin familj och han litar inte alls på den mystiska Claire, trots att det sprakar av känslor varje gång de är i varandras närhet. Han är på väg att förlora sin älskade farfar – hon sätter mycket på spel om hon tar steget att älska. Men i Willow Lakes natursköna miljö riskerar de båda allt för kärleken.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone