Hoppa till innehållet
Vi har en ny mobilapp för ljudböcker, Biblio! Mer info här.
Omslagsbild för Silverspöet
Isbn: 978-91-7517-055-8
Förlag: Recito Förlag
Kategori:
12-15 år Barn & Ungdom Fantasy & SF
Tillgänglig sedan: november 2011

E-bok | 28 dygns lånetid

Silverspöet

Leon lever ett fridfullt liv i den lilla byn Alkai, då han plötsligt en dag finner sitt hem vandaliserat och sin familj är bortrövad. Fylld av raseri rider han och farbrodern Valthor iväg på jakt efter dem. Under färden får de reda på att den ondskefulle Gnarl står bakom bortrövandet. Gnarl är egentligen på jakt efter Silverspöet, ett magiskt trollspö som kan förstena levande ting men även väcka döda till liv, och som i fel händer kan ödelägga hela riket.
Under sin resa möter de bland annat dvärgar, troll, alver, gnomer och till och med en gammal drakhona. Leon får uppleva död, skräck och rädsla - men även kärlek. Romansen blir kortvarig då även hon, vid namn Thea, blir bortrövad av Gnarls män efter att han får veta att det är hon som bär på Silverspöet. Nu står mycket på spel.
Leon vägrar ge upp hoppet om att återfinna sin familj och sin nyfunna kärlek. Ska Leon hinna fram till Gnarl och förgöra honom innan han får tag på Silverspöet? Kommer han någonsin få se sin familj och sin kärlek igen? Tillsammans med några följeslagare börjar nu kampen mot tiden och jakten på Silverspöet.

Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande platformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone