Hoppa till innehållet
Vi har en ny mobilapp för ljudböcker, Biblio! Mer info här.
Omslagsbild för Elak & Pucko : möter Bertman
Isbn: 978-91-8618-343-1
Förlag: Telegram Förlag
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år
Tillgänglig sedan: november 2011

E-bok | 28 dygns lånetid

Elak & Pucko : möter Bertman

De båda rymdskurkarna arbetar fortfarande med sina planer på att erövra en planet. Men den ondskefulle nöjesskurken Bertman är värre. Bertman är besatt av en enda stor superplan: att erövra hela universum. Han vill ta över alla planeter för att kunna bygga om dem och förvandla vårt stjärnsystem till ett enda stort nöjesfält. Hur ska det gå? Ska Elak och Pucko lyckas erövra någon planet innan Bertman lagt sina tjocka korvfingrar på alltihop, eller kommer de att fumla bort alltihop denna gång också? Elak har en alldeles speciell plan.

Sämst i rymden är andra delen i denna lättlästa, rikt illustrerade serie böcker för barn som är sugna på något lite mer crazy. Passar både för högläsning och att läsa själv.

Fredde Granberg driver produktionsbolaget Happy Fiction och har producerat en rad humorprogram för tv. Fredde beskriver sig själv som den före detta riksröven Ragge i den oanständiga raggarduon Ronny & Ragge. Men nu har han blivit äldre, mognare och mer kulturell och börjat skita ur sig böcker. Bland annat böckerna om Dr Mugg, som också var en tv-serie.

Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande platformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone