Jump to content
Cover for Kvävande död
Isbn: 978-91-9763-815-9
Publisher: Bokförlaget Bombus
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: November 2011

E-book | 28 days for loan

Kvävande död

"Tores skrik tystnade. Kudden som pressades mot hans ansikte hindrade effektivt alla ljud. Tore Brogren hann inte tänka mycket. Allt gick fort. Han kämpade för sitt liv. Men han var för svag. Han sparkade desperat med benen, innan han skickades in i mörkret."

Utredarna står undrande inför mordet. Bar Tore Brogren på djupa hemligheter som ledde till hans död? Eller var det en inbrottstjuv som i desperation dödade honom? Kriminalarna vid Uppsalapolisen och privatutredaren Peter Bromander tvingas gräva djupt och länge bland familjehemligheter och andra relationer för att klara upp det mystiska dödsfallet.

Thomas Brylla sysslar ständigt med litteratur; han är bibliotekarie, författare, recensent och kulturjournalist. Han skriver böcker för både ungdomar och vuxna samt även LL-litteratur (lättläst för vuxna). För femte gången berättar han här om intriger och övergrepp, hämnd och mord i staden Uppsala, där privatutredaren Peter Bromander rör sig lika hemtamt i den akademiska världen som i andra miljöer.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone