Hoppa till innehållet
Vi har en ny mobilapp för ljudböcker, Biblio! Mer info här.
Omslagsbild för ... och döda ligger ner
Isbn: 978-91-8714-101-0
Förlag: Tundell Salmson audio
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: maj 2012
Uppläsare: Anna Maria Käll

Ljudbok | 28 dygns lånetid

... och döda ligger ner

Kriminalreportern Molly Cates arbetar på en artikelserie om hemlösa kvinnor. Samtidigt bevakar hon turerna kring ett lagförslag om vapenregistrering som skapar stort motstånd bland vissa politiker. Dessutom gräver hon i sitt eget förflutna. Hon måste få veta om hennes far verkligen begick självmord som det påstås.

Tre till synes parallella händelseförlopp vävs ihop till en fruktansvärt spännande väv, där inget är vad man från början tror.

En av de hemlösa kvinnorna mördas. En annan, Sarah Jane, är nära att stryka med när hon försöker ta reda på varför. När hon anar att ett massmord med giftgas planeras försöker hon få tag i Molly Cates. Men Molly är upptagen med mysteriet kring sin far och har inte tid att lyssna – inte förrän det nästan är för sent. Och då begår hon ett misstag som håller på att kosta både henne och Sarah Jane livet.

… och döda ligger ner är den andra av Mary Willis Walkers tre thrillers med Molly Cates i huvudrollen. Den är lika spännande som föregångaren Under skalbaggens bo.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande platformar

PC/Mac

Smartphone